Info ang träning 29/3-1/4

Söndag vecka 13 kommer vi att börja lägga in nytt golv i receptionen och hela ytan vid maskinrummet, vilket beräknas ta 4 dagar. Detta kommer innebära att maskinrummet blir avstängt för träning söndag 29/3 tom onsdag 1/4. Så inga TRIM Muskelpass eller seniorträningar kommer köras under den tiden.
Övrig verksamhet med gruppträning och egen träning kommer vi fortsätta köra som vanligt med ev omdirigering av ingångar. Incheckning kommer ske som vanligt i receptionen!!!
Vi hoppas på överseende från alla våra tränande för eventuell oreda och tillfälliga lösningar men är säkra på att resultatet kommer vara värt att vänta på! Vi hoppas kunna rulla på som vanligt from torsdag 2/4 och då med fräschare och grymmare känsla på hela övre våningsplanet! Vi ser framemot att förnya och ge er än mer trivsamma lokaler!