Schemat gäller 200824-201222

DanZy

Vi välkomnar glatt Kakan som ny dans-instruktör 🙂 Hon kommer bjuda på ett nytt fräscht danspass - DanZy!!! "Känn leendet sprida sig i kroppen och låt dig svepas in i dansens fantastiska värld. Träningsformen som är så rolig att du inte ens hinner reflektera över att du tränar. DanZy är motiverande och pulshöjande och innehåller olika dansstilar till de bästa hitsen genom tiderna. Enkla koreografier så du lätt kan hänga med"


Håll igång

Håll igång är passet för dig som vill komma igång med enklare rörelser och lättare styrka!  Det ultimata kom-igång-passet! Passet kommer bestå av aerobicrörelser av enklaste sorten och blandas med styrkeövningar som alla kan göra!


TRIM Muskel A/B

Eftersom vi nu stolt kan erbjuda er fem nya maskiner i vår maskinpark, kommer vi använda oss av dessa under våra TRIM Muskelpass. För att ni skall få struktur och variation delar vi upp passen i till att börja med två olika varianter. A och B. Båda passen har fokus på styrka för hela kroppen och ingen skillnad i intensitet eller svårighetsgrad, bara varierade övningar!!!.