Vi står inför tuffa tider med många utmaningar!!!

Tillsammans med er medlemmar ska vi lösa det här på bästa sätt så att vi kan fortsätta hålla öppet för er. Nu behöver vi er hjälp mer än någonsin för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet på ett säkert, rolig och effektivt sätt!

TRIM håller öppet som vanligt och vi håller fast vid och förstärker de åtgärder vi tidigare vidtagit för att minska smittspridning.

Information till er som kommer och tränar:

För er som tränar individuellt ber vi om överseende och tar hänsyn till följande:

  • Vi begränsar antalet tränande som får vistas i maskinrummet och rummet med fria vikter till 20 personer. Vi kommer införa ett kösystem. Stanna till i receptionen när ni kommer och ska träna får ni mer information om hur vi går tillväga.
  • Sprid ut er i rummen och håll minst 2 meters avstånd mellan er och övriga tränande.
  • För att fler skall få möjlighet att träna, begränsa era träningspass till en timme.
  • Rengör noggrant ALLA redskap efter träning.

Tillsammans är vi starka!

Vi tackar för ert samarbete och hoppas och tror att vi tillsammans skall ta oss igenom detta.
Vi anpassar och gör allt vi kan för att ni skall kunna komma och träna hos oss fortsatt.
Slutligen hoppas vi att ni tar våra uppmaningar på allvar och att vi alla tar vårt ansvar och gör det vi kan för att stoppa smittspridning!!!

Ni är väldigt viktiga för oss!!!

Vi uppskattar er som väljer och har möjlighet att ha igång era medlemskap även om ni bestämmer er för att inte komma och träna och utnyttja det till fullo under dessa omständigheter. 
För oss är det otroligt värdefullt och en förutsättning för att vi skall kunna fortsätta driva och utveckla TRIM även efter denna pandemi. TACK!!!