Om Träning i Malung (TRIM)

Rolig, säker och effektiv träning - för alla!

Vår affärside, när vi startade vår verksamhet, var just det – Rolig, säker och effektiv träning – för alla. Detta står vi verkligen fast vid, nu fjorton år senare.

Vi ser på helheten för att må bra! Att träningen skall vara rolig, att man får ett socialt utbyte och att man känner att det vi ”lär ut” är ett säkert sätt att träna på och att man därigenom även får sina resultat. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hos oss och hoppas kunna ge en träningsupplevelse som gör att man vill komma tillbaka, gärna flera gånger i veckan. Har man roligt och trivs kommer regelbundenheten med träningen att gå lättare och därmed även resultaten!
Hälsa är så mycket mer än att bara nöta träningspass. Trivsel och en avslappnad positiv känsla, ha roligt, träffa människor och bli sedd och uppmärksammad, är saker vi värdesätter och förmedlar!

 

TRIM ägs och drivs av oss, Josef Hagström och Jenny Persson sedan 14 år tillbaka. När vi fick frågan om att köpa det dåvarande gymet tvekade vi inte, tänk att få jobba med sitt stora intresse och passion – träning! Att få möjligheten att påverka människors hälsa och kunna bidra till ett ökat välmående kändes väldigt lockande. Att dessutom få göra detta på vårt sätt, så som vi tror att är den rätta vägen till regelbunden fysisk aktivitet är, att kombinera träningen med ett avslappnat och trevligt bemötande och fokusera på att ha roligt när vi tränar. Att alla skall känna sig välkomna och hitta någon träningsform som passar och kan utövas på sin egen nivå. Det ser vi som en av våra största utmaningar och det driver oss framåt.

Vi ser det också som väldigt positivt att det sociala som man får ta del av när man besöker oss känns viktigt och en bidragande faktor till välmående. Kan man av någon anledning inte träna en period finns vår fikahörna där man kan komma in och ta en kopp kaffe. Att vi sen själva älskar träning i alla de former, utveckling, känslan av att bli bättre på någonting och den härliga känslan efter ett roligt och skönt träningspass gör att vi verkligen brinner för vårt jobb än mer!

 

Hos oss finns i dagsläget tio instruktörer anställda som varje vecka levererar över 35 gruppträningspass innehållande just rolig, säker och effektiv träning – för alla. Gruppträningspassen har en bredd och variation vilket gör det möjligt för dig att hitta just det som passar dig och dina mål.
Vi har även en personlig tränare anställd vilket gör att du som vill träna individuellt och vill ha mer hjälp med träningsupplägg, övningar och utförande eller kanske pepp och motivation kan få det!

För den individuella träningsmänniskan finns varierat med utrustning för både styrke-, kondition-, rörlighet-, stabilitet och rehabiliteringsträning tillgänglig. Är man osäker och vill ha hjälp igång med egen träning finns vi här för dig.

Vår träningsanläggning är alltid bemannad vilket gör att du alltid kan fråga om du känner dig osäker eller behöver tips eller motivation!

Sedan vi tog över verksamheten årsskiftet 07-08 har medlemsantalet ökat med en jämn inström och vi har renoverat de befintliga lokalerna samt utökat ytan med det att helt våningsplan. Nu kan vi hålla igång 5 gruppträningspass samtidigt och den individuella träningen fungerar samtidigt, detta gör att vi sväljer mer folk och effekten av detta blir grym. Efter passet kan du varva ner i våra mysiga omklädningsrum och avsluta med en dusch och en härlig bastu!
För dig som gillar träningskläder eller kanske behöver nya träningsskor för att komma igång, kan du hitta det du behöver i vår klädhörna. Vi har ett väldigt brett utbud av träningskläder och skor från Reebok som du kan frossa i innan eller efter ditt träningspass!

 

Vi vill att du ska må bra, träning är bästa medicinen, och den bästa träningen är den som blir av! Så kom in till oss och se vad vi har som passar dig och fungerar i din vardag!

Dela
Tipsa en vän
Skriv ut